Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Bursa želi Abubakara

Kamerunac Abubakar Oumaru, napadač Vojvodine i po mišljenjima mnogih najbolji strani fudbaler u Srbiji, nalazi se na listi želja turskog prvoligaša Burse.

Laka pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su večeras ubedljivo savladali Proleter sa 109:83 i potvrdili lidersku poziciju na tabeli posle 14. kola Košarkaške lige Srbije.

Odbojkaši Vojvodine u polufinalu Kupa

Odbojkaši Vojvodine izgubili su u Novom Sadu od ekipe Železničara sa 3:2 u setovima, ali su prošli na završni turnir zahvaljujući ubedljivom trijumfu u prvoj utakmici.

Borovčanin: "Hvala Novosađanima"

Nenad Borovčanin je protiv Larsa Buholca u Maloj sali Spensa zabeležio 29. uzastopnu pobedu u profesionalnoj karijeri, a trijumf je posvetio novosadskoj publici.

TV "Duga" pozvala građane da biju policiju

Sindikat srpske policije najoštrije je osudio poziv novosadske televizije "Duga" upućen građanima da "motkama biju policiju koju zateknu na ulici" i traži od nadležnih da hitno osudi i sankcioniše odgovorne.

Naplata parkinga se širi ka keju

"Parking servis" obaveštava građane da će od  26. decembra delovi Bulevara Mihajla Pupina (ispred JAT-a, Radničkog doma i DTD-a), kao i novoizgrađeni deo parkirališta u ulici Sonje Marinković ući u sistem naplate parkiranja.